Sexem unavená Charlotta: Nenasytovi pořídila svou dvojnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexem unavená Charlotta: Nenasytovi pořídila svou dvojnici

Netradiční trojice prý žije v souznění.
Netradiční trojice prý žije v souznění. (Foto TikTok)

Co dělat, když jeden z partnerů ve vztahu lační po sexu více než ten druhý? S netradičním řešením přišel britský pár Callum Black (28) a Charlotte Greyová (23). Sexem unavená partnerka mu pořídila sexuální pannu, která je její »přesnou« kopií!

Spolu jsou čtyři a půl roku, a přestože si skvěle rozumí, jeden podstatný problém mají: Callum má několikanásobně větší apetit na postelové hrátky než Charlotte. Při vší snaze prostě nedovedla jeho touhu ukojit. A tak se rozhodla pořídit mu ještě dvojnici z polymeru... „Chtěli jsme experimentovat bez toho, aniž by někdo musel žárlit,“ vysvětluje neobvyklý krok dívka, která s přítelem dokumentuje svůj život na sociální síti TikTok.

Pannu se totiž rozhodli zakomponovat do většiny činností ve svém životě. „Třeba s námi sedí na pohovce, když sledujeme televizi,“ popisuje Charlotte, která si už teď všímá pozitivních změn ve vztahu s Callumem. „Jsme k sobě otevřenější,“ má jasno. Jejich fanoušci na TikToku jsou však rozděleni na dva tábory. Zatímco jeden jejich metodu kvituje, druhý je odsuzuje. „Určitě má radši pannu než tebe. Ale aspoň ti s ní neuteče,“ vysmívají se netradičnímu řešení.

Tak kterou dneska?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.