Partnerku mlátil, ta za bití ještě platila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Partnerku mlátil, ta za bití ještě platila!

ilustrační foto
ilustrační foto (profimedia.cz)

Partnerku (35) nejprve surově zmlátil, a potom jí ještě sebral peníze. Prý jako poplatek za námahu, kterou musel na výprask vynaložit. Za to nyní hrozí muži (37) z Olomouce tři roky kriminálu.

Muž byl na ženu nejprve hrubý slovně, záhy však přešel k bití. Mlátil ji přes nohy a nerozpakoval se ani udeřit ji pěstmi do obličeje. Peníze jí sebral z peněženky nebo z konta. Násilí si žena nedala dlouho líbit. Když po dvou nebo třech týdnech výprasků sáhl muž po noži, vyhrožoval jí smrtí a potom jí prořezal gumy u auta, obrátila se na policii. „Muž byl vykázán z domu a obviněn z několika trestných činů,“ sdělila policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Psycholog Petr Hroch.

Slovo psychologa

„Pokud muž zbije svou partnerku, nejspíš to není první případ, kdy někoho zbil. Napadená by tak vždy i za prvním, z jejího pohledu možná nahodilým napadením měla vidět celou sérii napadení v budoucnu a neměla by dobrovolně s agresorem být,“ řekl olomoucký psycholog Petr Hroch.

Volejte 116 006!

Pomoc proti domácímu násilí poskytuje především Bílý kruh bezpečí s bezplatnou telefonní linkou 116 006.

Přečtěte si
Eva Korotvičková
11. 5. 2022 • 12:54

Muslim?To by se pánům tvorstva hodilo.Poslouchat jako pes.Doufám,že ho zavřou a tam mu vysvětlí co je slušnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.