Seniorku brutálně zbil na pumpě zloděj: Ukradl jí auto a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seniorku brutálně zbil na pumpě zloděj: Ukradl jí auto a...

Prababička Shirlene s modřinami v obličeji.
Prababička Shirlene s modřinami v obličeji. (Foto Twitter, kxxv.com)

To je karma! Seniorku z texaského San Antonia napadl a surově zbil muž jen proto, aby jí ukradl klíčky od auta. Sotva s uloupeným vozem vyjel na dálnici, havaroval a namístě zemřel.

Prababička Shirlene Hernandezová (72) hovoří o štěstí, že nebyla vážněji zraněna, ale její obličej i paže jsou samá podlitina. V úterý ráno přijela na čerpací stanici Shell, aby si tam koupila dietní kolu. Cestou od zaparkovaného auta ji popadl za ruku muž, několikrát ji udeřil do obličeje a sebral jí klíče od vozu. „Okamžitě mi pomohli tři muži, pokoušeli se útočníka přemoci, ale on stejně mým autem ujel,“ vzpomíná stařenka.

Sbírka na auto

Nedlouho poté policisté našli její auto na dálnici, i s mrtvým podezřelým uvnitř. „Spousta lidí mi říká, že je to dobře, že ten grázl zemřel, ale mě je z toho smutno,“ řekla oběť. „Je ale pravda, že mi ublížil a pánbůh uznal za vhodné, aby ho vyvedl z jeho utrpení,“ dodala Hernandezová, kterou navíc mrzí, že zůstala bez auta. Navzdory svému věku stále každý den dojíždí do zaměstnání a potřebuje vůz, který by ji do práce dostal. Rodina a sousedi už založili sbírku, aby se jí na nové auto složili.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.