Muže nezabila policie, ale pervitin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muže nezabila policie, ale pervitin!

 Po jeho smrti vzniklo pietní místo.
Po jeho smrti vzniklo pietní místo. (Foto Aha! – Helena Lacinová, Facebook)

Zákrok policie z loňského června proti zfetovanému Stanislavu T. (46) v Teplicích byl proveden správně. Vyplývá to ze závěru vyšetřování Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

„Bylo zjištěno, že služební zákrok proti muži byl proveden standardním způsobem, za použití zákonných donucovacích prostředků, jejichž použití nemělo prokázanou příčinnou souvislost s následným úmrtím,“ uvedla mluvčí GIBS Ivana Nguyenová.

Policista muže zaklekl, když pod vlivem drog poškozoval auta a byl agresivní. Narkoman poté zemřel v sanitce při převozu do nemocnice. „Dle závěrů znaleckého posudku z oboru zdravotnictví bylo příčinou smrti selhání srdce při intoxikaci pervitinem,“ doplnila mluvčí s tím, že k úmrtí by došlo i bez zásahu policie.

Přečtěte si
-bello-
17. 3. 2022 • 23:21

Určitě jsou jeho sympatizanti na podporách, nechala bych jim ten chodník denně seškrabovat od vosku.Ty svíčky ať nosí na hřbitov.
Feťák vždy ohrožuje okolí.
Policie chrání právě to okolí .
Zemře-li člověk takhle marně, je to smutné.Jenže to ať se zeptá jeho okolí samo sebe , proč mu nepomohlo a nechalo ho lítat v grogách!!! Svíčky omluvou nejsou !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.