Majitel Playboye měl archiv sexuálních nahrávek: Sbírka na dně oceánu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Majitel Playboye měl archiv sexuálních nahrávek: Sbírka na dně oceánu

Hefner jachty miloval. Shodili z ní do vody i jeho archiv?
Hefner jachty miloval. Shodili z ní do vody i jeho archiv? (Profimedia)

Ještě za jeho života na něj prasklo několik špinavostí, ale poté, co zemřel, se doslova otevřela stavidla. Zakladatel Playboye Hugh Hefner (†91) například vlastnil zásobu tajných sexuálních nahrávek. Něco z nich nechal utopit v oceánu, něco se prý stále může nacházet v jeho tajné skrýši.

Britský deník The Sun odhalil, že než Hefner v roce 2018 zemřel, nechal spustit do oceánu u pobřeží Kalifornie krabici zalitou v betonu a plnou svých soukromých sexuálních pásek. Jedna z jeho nejslavnějších milenek Sondra Theodore (65) se ale děsí, že některé z jeho nejohavnějších nahrávek stále existují. Všechny prý pod vodou neskončily. „Měl pásky s každým. Všichni, kdo vešli do ložnice v jeho losangeleském sídle a svlékli se, jsou na záznamu. Oni to věděli, že tam jsou, a to je drželo na uzdě. Báli se, aby se to nedostalo ven a všichni by to viděli,“ uvedla Sondra v novém dokumentu Tajemství Playboye. Část Hefnerovy sbírky měla být zvlášť peprná, včetně znásilňování a zneužívání dívek. Sondra od roku 2011 žádala, aby Playboy o video-archivu informoval. „Hughovi bylo 80 let, mohl kdykoliv umřít a komu by se pak dostal do ruky klíč k jeho sbírce?“ ptala se bývalá playmate. Bylo jí ale řečeno, že o vše se postarala Mary O‘Connorová, Hefova administrátorka. „Věděla prý dobře, že má pásky zničit.,“ přiznává Hefnerova exmilenka. Zničila však všechno?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.