Dětská miss Isabelle Barrettová: Z malé milionářky sexy podnikatelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dětská miss Isabelle Barrettová: Z malé milionářky sexy podnikatelka!

Malá misska s maminkou.
Malá misska s maminkou. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Co dneska dělá Isabelle Barrettová, bývalá dětská miss, která se v šesti letech stala milionářkou a její příběh obletěl celý svět? Na rozdíl od jiných podobných rychlokvašek si vede překvapivě skvěle.

Jako televizní hvězda s vlastní show si založila značku šperků a kosmetiky pro děti, vydělávala miliony a stávala se z ní malá Lolitka. V tom se jí snažila brzdit maminka. „Nechtěli jsme, aby byla rozmazlená. Všichni víme, jak dopadají dětské hvězdy, podívejte se třeba na Britney Spearsovou. Nechtěla jsem, aby takhle skončila moje dcera,“ vysvětlila Susanna (44). Každopádně všechno nepohlídala. Isabelle měla doma šedesát párů bot a milovala pětihvězdičkové hotely, kde si objednávala jídlo za v přepočtu 50 000 korun včetně filetů mignon a humrů.

Dozrála

Dnes táhne Isabelle na šestnáct, dospěla do sexy dívky a ze svého impéria vytvořila skvěle fungující módní firmu, která může směle konkurovat velkým zavedeným návrhářům. Své modely už dovezla jak na Pařížský, tak na Newyorský týden mody. Je vzorem pro mladé podnikatele, a dokonce o ní natočili dokument. „Humry už dávno nevyhledávám, stala jsem se vegetariánkou,“ směje se kráska, jejíž jmění se odhaduje na v přepočtu 50 milionů Kč.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.