První zima vnučky Christové: Roztomilý andílek na sněhu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

První zima vnučky Christové: Roztomilý andílek na sněhu

Generace žen Christových: vnučka, maminka, babička.
Generace žen Christových: vnučka, maminka, babička. (foto Instagram.com)

Bude to již rok, co dcera bývalé missky Ivany Christové (51) porodila dcerku Zoju přesně v den svých 27. narozenin. Mateřství si očividně užívá, stejně tak si malá Zoja užívá vše, co se kolem ní děje. Největší radost nastala pochopitelně v období zimy, kdy se kolem ní děla spousta nových věcí.

Malá Zoja má za sebou své první Vánoce i sněhovou nadílku, což jí dle instagramových snímků maminky vykouzlilo úsměv na tváři. Daniela Zajíček Christová (27) zveřejnila profesionální fotky před vánočním stromečkem spolu se svým manželem a dcerou, která byla paf z nesčetného množství světýlek.

Neméně ji fascinoval sníh, z něhož společnými silami s maminkou uplácala sněhuláka. Obličej měl ozdobený nevšedně – z piškotů. „Zoji první sněhulák. Ozdobený piškoty. Není to poprvé, co nás zachránily,“ napsala Daniela ke snímku na Instagramu. Patrně naráží na fakt, že piškoty jsou záchrana většiny maminek ve chvíli, kdy má dítě hlad a piškoty jsou jedním z nejjednodušších řešení, jak ho zahnat.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.