Problém s prodejem Krejčířovy vily: Nová majitelka má zatím smůlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Problém s prodejem Krejčířovy vily: Nová majitelka má zatím smůlu!

Krejčířova vila má novou majitelku a ihned se na ní začalo pracovat.
Krejčířova vila má novou majitelku a ihned se na ní začalo pracovat. (Blesk: David Malík)

Prodej vily uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře (53) se zdál být hotovou věcí. Nová majitelka Petra Kučerová kdysi honosné sídlo vydražila, uhradila cenu 21,38 milionu korun a čekala na převod v katastru nemovitostí.

Jenže ten proces přerušil, jak uvedla MF DNES. Důvodem je, že se Krejčířova manželka Kateřina snažila vilu loni vnutit státu, to ale soudy zamítly právě kvůli exekuci a tento spor nyní komplikuje převod. Na katastru je tak stále psaná jako majitelka objektu Krejčířová a na listu vlastnictví visí upozornění, že k nemovitosti se vztahuje žaloba na vklad do katastru. A dokud se toto nevyřeší, nebude vila nové majitelce Kučerové patřit...



Přečtěte si
koliaska
29. 6. 2022 • 18:20

Toto by mě asi celkem naštvalo. Kdybych si koupila dům a pak by se ukázalo, že ho teda vlastně nemůžu mít. Když jsme si kupovali ten náš, tak tam také byly nějaké problémy. Ty se ale týkaly hlavně kupní smlouvy. Nakonec jsme si na pomoc museli vzít advokáta http­s://ww­w.ci­kr.cz/ a až díky němu e to povedlo vyřešit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.