Z neuvěřitelného klikaře je multimilionář: Čtvrtá výhra v loterii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z neuvěřitelného klikaře je multimilionář: Čtvrtá výhra v loterii!

Mike Luciano (55) alias Lucky.
Mike Luciano (55) alias Lucky. (Foto Facebook)

Snad každý někdy snil o tom, že vyhrál v loterii, a už si představoval, jak s balíkem peněz naloží. Jenže zatímco většina lidí ostrouhala, Američan Mike Luciano (55) vyhrál v loterii už počtvrté!

Není divu, že si neuvěřitelný klikař z Pensylvánie vysloužil přezdívku Lucky (štěstí). Naposledy se mu totiž podařilo trhnout jackpot a vyhrát rovný milion dolarů, tedy bezmála 21,5 milionu korun! „Vyhrává, protože je to dobrý člověk. Vždycky pomáhá ostatním – a myslím, že právě proto se k němu štěstí vrací,“ říká jeho milovaná manželka Shelly.

Zahraniční média však uvádějí, že je to zřejmě jenom část pravdy. Luciano totiž dlouhodobě nevsází jenom jeden tiket, ale celou řadu! „Lidé by neměli dělat to, co dělám já. Nechci, aby si mysleli, že jen proto, že já jsem vyhrál, vyhrají i oni,“ upozorňuje Američan, který si už v loterii přišel na skoro 100 milionů korun. Zatím nejvíce peněz vyhrál v roce 2016 (64,3 mil. Kč) a koupil si za ně tehdy restauraci a bar, které dodnes provozuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.