Prodejna budoucnosti bude v centru Strakonic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prodejna budoucnosti bude v centru Strakonic!

V této prodejně by měl být už koncem února zaveden nový provoz.
V této prodejně by měl být už koncem února zaveden nový provoz. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Nakoupit si po otevírací době v obchodě bez prodavaček budou moci už za několik týdnů zákazníci ve Strakonicích. V prodejně budoucnosti se sami obslouží, kdykoliv budou potřebovat. Přístupná bude 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Lidé budou mít k dispozici celý sortiment zboží kromě pultu s lahůdkami a tabákových výrobků. Nový koncept nonstop obchodů bez prodavaček a pokladních zavádí řetězec COOP. Podle zástupce prodejce Ludáše Němčíka se zaměstnanci o práci bát nemusejí. „V běžné pracovní době bude prodejna fungovat jako dosud. Po odchodu personálu se zákazník dostane do obchodu jen přes svou bankovní identitu, musí mít ale staženou i speciální aplikaci. Sám se obslouží a zaplatí na samoobslužných pokladnách, které pak odemknou dveře,“ popsal princip nákupu Ludáš Němčík. Druhou takovou prodejnu otevře COOP do poloviny roku v Českém Krumlově, následovat budou další města.

Přečtěte si
aveneta
16. 1. 2022 • 22:46

K nám teď vstoupil jiný market s jinými cenam jmenuje se Mere není v každém městě ale tam člověk vidí ten rozdíl cen nepodstatných věcmi....obvzláště když to řeknu na rovinu...WC papír za dvě kč nebo za 8-10kč v marketech to je dvouvrství
A spoustu jiných věcí které zde člověk koupí tzv. za hubičku. Pravda ten interiér se nerovná třeba Globusu je to takové skladové uspořádání, ale popravdě jestli si utřu za 2kč nebo za 10kč není pro život podstatné...jo jídlo je jiný level

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.