Horor v pečovatelském domě: Seniorku (†78) zabil její nápadník (†74)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Horor v pečovatelském domě: Seniorku (†78) zabil její nápadník (†74)!

Za vraždou v domově důchodců byla zřejmě neopětovaná láska.
Za vraždou v domově důchodců byla zřejmě neopětovaná láska. (Foto archiv města Adamov)

Nechtěla ho, a tak ji zabil! Za smrtí seniorky (†78) v pečovatelském domě v Adamově na Blanensku stojí podle místních její neodbytný nápadník (†74). Kvůli neopětované lásce ji zřejmě usmrtil nožem a pak spáchal sebevraždu.

Zájem seniora o bývalou pečovatelku adamovského domova byl dlouhodobý, zval ji pravidělně na kávu a navštěvovali se. „Ten šamstr se kolem ní motal delší dobu. Paní dobrácky říkala něco v tom smyslu, že už má chlapy dávno za sebou, ať si od toho nic neslibuje. Asi jí to pak už bylo nepříjemné a chtěla to ukončit. Muž ten rozchod podle všeho neunesl,“ řekla podle Deníku Rovnost místní žena.

S touto verzí ostatně pracuje i policie. „Jestliže se kriminalistům potvrdí, že za usmrcením ženy stojí muž, který následně na místě činu spáchal sebevraždu, bude případ po důkladném prošetření pro nepřípustnost trestního stíhání odložen,“ řekl policejní mluvčí Petr Vala.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.