Austrálii dojímá šťastný příběh z jedné tělocvičny: 1,27 miliardy pro 55 žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Austrálii dojímá šťastný příběh z jedné tělocvičny: 1,27 miliardy pro 55 žen!

Ne všechny výherkyně se chtěly fotit.
Ne všechny výherkyně se chtěly fotit. (Foto Twitter)

Majitelka malé tělocvičny v australském Perthu Sue pořádala pro své cvičenky předčasnou vánoční večeři, ale její akce se změnila v totální chaos. Během jídla totiž dámy zjistily, že vyhrály obrovský jackpot v loterii Powerball.

Sue a 54 jejích kamarádek z tělocvičny si vsadily společný tiket za v přepočtu 80 Kč a vyhrály 1,27 miliardy. Nastalo horečné počítání, ke slovu přišly kalkulačky. A pak se všechny začaly radovat! Na každou z nich totiž připadne »velmi slušných« 23 milionů korun. Výherkyním je od 30 do 84 let, do tělocvičny všechny pravidelně chodily shazovat přebytečná kila. Ne všechny ale přispěly na společný tiket. Ty teď hořce litují.

Kasička na pultu

„Přišel nám to říct můj manžel. A já se zmohla jen na: To víš, že jo. Zrovna my! Pak jsme si zkontrolovaly tažená čísla a začal tanec,“ řekla Sue serveru News. com.au. „Je to požehnání. V poslední době jsme pořád jen živořily kvůli koronavirové pandemii a málem nám tělocvičnu zavřeli. Je to ta nejlepší věc vůbec – sdílet výhru a radost s těmi nejúžasnějšími ženami, se kterými každý den pracuju,“ dodala Sue, která koupi losu sama zorganizovala. Na pult recepce totiž dala kasičku, do které se její holky na koupi tiketu skládaly.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.