Výherce loterijních miliard: Takového kámoše by chtěl každý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Výherce loterijních miliard: Takového kámoše by chtěl každý!

Ryan (třetí zleva) se svou partou.
Ryan (třetí zleva) se svou partou. (Foto Profimedia.cz, Instagram, Getty Images)

To je kámoš! Brit Ryan Hoyle (38) vyhrál v loterii v přepočtu 1,7 miliardy Kč. A první, co udělal, když dostal peníze, bylo, že pozval sedm svých nejlepších kamarádů zapařit do Dubaje.

Co si budeme povídat! Byla to jízda a všichni, kteří na cestách osmičku Britů potkali, asi nebyli nadšení. Ryan Hoyle všem zaplatil letenky do Dubaje v první třídě, a pak je týden hostil v nejlepších tamních letoviscích. Pětihvězdičkové apartmány a obří flašky šampaňského Laurent Perrier za 50 000 Kč nebo panáky exkluzivní vodky Ciric nebyly výjimkou. „Nebyli jsme schopni ten šílený jackpot oslavit v Británii kvůli koronavirové pandemii, tak jsme nakonec vyrazili do ciziny. Pařili jsme také v plážovém klubu Zero Gravity, kde nedávno vystupoval Justin Bieber,“ směje se dnes Ryan.

Hádky kvůli fotbalu

Jedním z účastníků ďábelské jízdy byl Peter Garry, který se s Ryanem zná už 20 let. „Je tím nejlepším přítelem, jakého si můžete přát. A výhra ho vůbec nezměnila – je pořád tím stejným bezvadným klukem. Ukázal nám neskutečný luxus a nemuseli jsme zaplatit ani penny. Jediné, kvůli čemu se hádáme, je fotbal. On fandí Manchesteru United, já klubu Burnley,“ uvedl Garry, který stejně jako novopečený miliardář pochází z Rochdale, asi 16 kilometrů od Manchesteru. Ryan je svobodný a stará se o dceru (11). Tu chce vzít do Disneylandu na Floridě, až pandemie poleví.

Přečtěte si
mbmb
11. 1. 2021 • 15:00

spolehliva cesta bide ! Az to do pul roku rozhaze a nebude mit nic pak se to ukaze who is who

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.