Vyhráli 29 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyhráli 29 milionů!

David a Shelley snad konečně překonali smůlu.
David a Shelley snad konečně překonali smůlu. (Foto National Lottery)

Neštěstí nechodí nikdy samo, říká známé přísloví. Rodina Adamsových z jihovýchodní Anglie ho potvrzovala – ale nakonec se i na ně usmála štěstěna.

„V dubnu nás po masivním infarktu opustila švagrová. Začátkem května jsme, podobně jako řada jiných rodin, dostali smutnou zprávu, že na Covid- 19 zemřel i její manžel, můj bratr,“ uvedl David Adams (61). Pro manžele to snad bylo milosrdenství, odejít prakticky společně. Pro Davida a Shelley (52) to ale byly další těžké rány. Loni Shelley musela skončit s prací, když jí diagnostikovali roztroušenou sklerózu. A koncem července David pár let před důchodem ztratil svou práci dřevoobráběče. Hned druhý den se však štěstí obrátilo.

„V neděli v noci, asi v půl druhé, přišel do ložnice, jestli prý jsem vzhůru. Podrážděně jsem odsekla, že teď už jo,“ popsala Shelley. „Jakmile rozsvítil, viděla jsem, že se celý klepe, začala jsem se bát. Řekl, že vyhrál v loterii, ale to mě zase rozzuřilo, myslela jsem, že mě budí kvůli deseti librám,“ dodala.

Poprvé poletí letadlem
Milion liber (29,1 milionu Kč) nehodlají rozfofrovat. Zatím se rozhodli pro nové auto a pro výlet do Kanady za příbuznými. „Letadlem poletím poprvé, a hned první třídou!“ usmívá se David.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.