Děsivý příběh nerozvážné Britky Callie (33): Rozházela jackpot a žije z dávek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivý příběh nerozvážné Britky Callie (33): Rozházela jackpot a žije z dávek!

Před 16 lety.
Před 16 lety. (Foto Profimedia.cz)

V roce 2003 se Callie Rogersová (33) stala nejmladší výherkyní loterie v Británii. Rychle nabytých 60 milionů korun však dokázala bleskově rozházet za párty, plastiky a drogy, teď žije na sociálních dávkách...

Dalo by se říci, že tehdy 16leté Callie obří výhra zkazila život. V té době směřovala k bezstarostné práci prodavačky, po necelých 20 letech však má za sebou závislost na drogách, prázdnou peněženku a nově i 22měsíční zákaz řízení. Řidičský průkaz jí nedávno sebrali poté, co havarovala pod vlivem kokainu a z místa nehody se i s přítelem snažila utéct. Rogersová a její 4 děti dnes pobírají sociální dávky.

V minulosti přitom utratila přes 16 milionů za domy pro sebe a pro své prarodiče, přes 9 milionů za značkové oblečení, 2,5 milionu za fajnová auta a půl milionu za tři plastiky prsou. Navzdory své současné finanční situaci, historie depresí a brutálního útoku před třemi lety, který málem nepřežila, svého vítězství prý nelituje. „Všichni děláme chyby a já některé udělala, když jsem byla mladá a naivní. Výhra v loterii mě ale udělala tím, kým dnes jsem, a na to jsem pyšná,“ říká dnes Callie.

Nick ztratil a zase našel výherní tiket!

Sotva Američan Nick Slatten zjistil, že vyhrál 1 178 746 dolarů (asi 26 milionů korun), výherní tiket ztratil! Po dni hledání, kdy procházel místa, jež ve městě Sparta v Tennessee od nákupu navštívil, ho naštěstí našel na parkovišti vedle cizího auta! I s otiskem něčí podrážky! „Tohle je tiket na milion dolarů a někdo na něj šlápl,“ nechápal dvojitý klikař.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.