Rodiče michiganského střelce chytili na útěku: Přijde trest za 4 mrtvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rodiče michiganského střelce chytili na útěku: Přijde trest za 4 mrtvé!

Nástěnka s oběťmi.
Nástěnka s oběťmi. (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Americká justice už má zřejmě po krk střílení ve školách, a tak nyní jde po krku i rodičům mladých vrahů.

Amerika je v šoku! Policie z úterní vraždy čtyř spolužáků na střední škole v Michiganu neobvinila pouze střelce Ethana Crumbleyho (15), ale i jeho rodiče. V té chvíli začal hon na lidi, jak ho známe z kriminálek. Jakmile se totiž James a Jennifer Crumbleyovi dověděli, že jim teče do bot, dali se na útěk. Do jejich hledání se zapojila FBI, jejich podobizny byly zveřejněny v televizi. Chytili je až za několik hodin, s pomocí bdělých občanů.

Dostupná pistole

Prokurátorka Karen Mc- Donaldová uvedla, že rodiče čelí obvinění ze čtyřnásobného neúmyslného zabití, protože neudělali dost, aby činu syna zabránili. Vyšetřování zjistilo, že pistoli použitou při útoku koupil James za přítomnosti svého syna. Zbraň, která měla být vánočním dárkem pro Ethana, navíc ležela v nezamčeném šuplíku v ložnici rodičů a synovi byla volně dostupná. Ethanova matka rovněž nereagovala na upozornění školy, že si syn při vyučování vyhledával na internetu náboje. Synovi místo toho napsala: „Musíš se naučit dělat to tak, aby tě nenachytali.“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.