Sněhová bouře zařídila nečekaně dlouhý flám: 4 dny vězni v hospodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sněhová bouře zařídila nečekaně dlouhý flám: 4 dny vězni v hospodě!

Jsou i horší místa, kde skončit, než je hostinec.
Jsou i horší místa, kde skončit, než je hostinec. (Foto Facebook, Profimedia.cz)

Pro někoho noční můra, pro jiné učiněný sen! 61 lidí od pátečního večera uvěznila sněhová bouře v... hostinci! Konkrétně v nejvýše položené putyce v Anglii nazvané Tan Hill Inn (528 m n. m.) ze 17. století. Pijani tam strávili čtyři dny a tři noci, než je během pondělka vysvobodili...

Vše začalo v pátek večer, kdy se v hostinci pořádal koncert revival kapely Oasis. Když se všichni přítomní chtěli následující ráno rozejít a rozjet do svých domovů, zjistili, že kvůli sněhové bouři, která se venku mezitím přehnala, to není možné. Během noci napadly tři metry sněhu! Namísto paniky a vzteku ale návštěvníci vzali situaci s poklidem. Kapela znovu vybalila nástroje, takže se hrálo a zpívalo, jiní si vyzkoušeli deskové hry nebo vědomostní soutěže.

„Všichni naši hosté byli prostě úžasní, měli jsme neuvěřitelné štěstí. Byli velmi solidární, chápaví a trpěliví, sdíleli spolu pokoje, spali na pohovkách i podlaze,“ sdělila vedoucí podniku Nicola Townsendová. Opatření bylo prý jediné: alkohol se podával až od 15 hodin! Vysvobození nastalo až v pondělí ráno, kdy se sněžnému pluhu podařilo prorazit cestu, a návštěvníci tak mohli lokál konečně opustit. „Během těch čtyř dní se z nás stali přátelé. Už jsme mluvili o tom, že příští rok uspořádáme sraz!“ dodává Nicola s humorem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.