Luxus na dosah ruky! Získejte náušnice s černými diamanty s 33% slevou na Black Friday | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Luxus na dosah ruky! Získejte náušnice s černými diamanty s 33% slevou na Black Friday

 (KLENOTA s.r.o.)

Sníte o zlatém šperku zdobeném diamanty? Dopřejte si ho nyní o 3 000 Kč levněji! Šperkařský ateliér KLENOTA symbolicky přichází na Black Friday s akcí, ve které hraje hlavní roli nevšední černý diamant.

Od 22. do 29. 11. 2021 máte výjimečnou možnost využít slevy a zakoupit si elegantní, nadčasové náušnice pecky s černým diamantem z rukou českých profesionálů za zvýhodněnou cenu 5 900 Kč.

Trefa do černého: unikátní barevný diamant

Diamant si asi každý představí jako průhledný a oslnivě zářivý. Jako jeden z mála drahých kamenů se však vyskytuje v přírodě ve všech odstínech i jejich kombinacích. Pro milovníky barevných kamenů jsou tyto tzv. fancy diamanty skvělým řešením – spojení krásné barvy a jedinečných kvalit krále drahokamů. I proto si šperky s barevným diamantem získávají stále větší oblibu.

Černé diamanty zaujímají v tomto spektru unikátní místo. Díky syté, intenzivní barvě jsou zcela neprůhledné a jejich charakteristický kovový lesk jim dodává přímo magický nádech. Šperky s černým diamantem jsou výrazné, moderní a netradiční!

Černé diamanty používané při výrobě šperků KLENOTA jsou přírodní kameny, které prošly speciální úpravou barvy, aby vynikly jejich přednosti. Jsou kvalitní, barevně stálé a odolné, stejně jako ty klasické čiré.

Náušnice s černým diamantem pro každou příležitost

Pecky v této speciální nabídce zaujmou čistým, minimalistickým designem a precizním zpracováním. Skvěle se hodí pro každodenní nošení i slavnostní chvíle. Právě černý diamant dodává náušnicím nádech tajemna a originality. Nadčasová klasika v moderním pojetí.

Pořiďte si do své sbírky šperků kousek, kterým zabodujete na rande, na pracovní schůzce i při galavečeři. Nebo tuto akci využijte pro vánoční nákupy a získejte úchvatný dárek.

Vsaďte na českou ruční výrobu

Diamantový šperk byste měli vždy kupovat z prověřeného zdroje. Jistotu dobré koupě představuje česká značka KLENOTA, založená na tradici pražského šperkařského řemesla. V ateliéru v centru Prahy vznikají šperky nejvyšší kvality, které jsou spojením univerzální elegance a moderního designu.

O šperky zakoupené u firmy KLENOTA se vám bude její profesionální tým pravidelně starat i dlouho poté, co si je poprvé nasadíte. Ke každému šperku získáte doživotní servis včetně čištění zdarma. Před Vánoci jistě potěší i prodloužená doba 100 dní pro výměnu nebo vrácení šperků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.