Za čtyři kulky do srdce dostal 19 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Za čtyři kulky do srdce dostal 19 let!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Městská policie Praha)

Trest devatenácti let vězení za dvojnásobnou vraždu si včera u soudu vyslechl Miroslav K. (61). Ten v lednu zastřelil v Horním Slavkově na Sokolovsku svou přítelkyni (†35) a jejího údajného milence (†41).

Miroslav K. přistihl zamilovanou dvojici v autě. Strhla se hádka. „Tahal jsem se s ním o dveře. Ona ječela, proč se jí pletu do života, ať vypadnu a že jsem v posteli za moc nestál. To už jsem nedal. Začal jsem střílet dovnitř do auta,“ řekl Miroslav K. Své oběti trefil každou dvakrát přímo do srdce. Odsouzený musí také pozůstalým zaplatit přes tři miliony a trest si má odsedět ve věznici se zvýšenou ostrahou. Obžaloba nu navrhovala16 let vězení. I když se přiznal a s výší trestu souhlasil, soud to odmítl. „Nemohli se nijak bránit. Je třeba si uvědomit, že obžalovaný je vlastně popravil a také, že tu zůstalo pět nezletilých dětí, které budou žít bez matky nebo otce,“ uvedl předseda senátu Jan Špeta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.