Povyk v Mladé Boleslavi: Hromadná rvačka na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Povyk v Mladé Boleslavi: Hromadná rvačka na ulici!

Výtržníci se rvali na silnici u autobusové zastávky.
Výtržníci se rvali na silnici u autobusové zastávky. (Foto Facebook)

Nejdřív se pořadně opili a pak útočili! Dva muži a dvě ženy v Mladé Boleslavi napadli kolemjdoucí pár. Vznikla z toho bitka, kterou rozebírají lidé i na sociálních sítích.

Rvačka se strhla vpodvečer v ulici 9. května. Podle informací Aha! muž (68) se svojí manželkou (58), synem (40) a jeho družkou (30) začali nejprve verbálně napadat muže (29) a jeho partnerku (30). Ti nadávky opláceli nadávkami a během chvíle z toho byla pořádná mela. Na místo proto přijeli policisté i strážníci. „Napadající se osoby nereagovaly na žádné výzvy, proto jsme museli použít donucovací prostředky,“ řekla Aha! policistka Vlasta Suchánková.

Podle svědků policisté začali nejprve poutat nejstaršího muže, a to se nelíbilo jeho rodině. Na řadu proto přišel slzný plyn. Útočící rodina nakonec skončila kvůli výtržnictví na policejní služebně. Údajně jde o stálé klienty místních policistů. „Roli v tomto případě sehrál alkohol,“ řekla Vlasta Suchánková. Nejvíce opilá byla »maminka«, té měli naměřit 2,81 promile.

Rvačka v Mladé Boleslavi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.