Příběh jako ze seriálu Kukačky: Sicilanky prohozené v porodnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Příběh jako ze seriálu Kukačky: Sicilanky prohozené v porodnici

Narodily se  minut po sobě.
Narodily se minut po sobě.  (Foto Facebook, Instagram)

Pořádně zamotaný start života měly Caterina Alagnaová a Melissa Foderaová ze Sicílie. V porodnici je totiž prohodili! A když na to rodiče přišli, rozhodli se je vychovat jako sestry.

Příběh jako z úspěšného českého seriálu Kukačky se začal psát před 23 roky. Holčičky se narodily jen 15 minut po sobě, byl Silvestr, a tak je nejspíš zmožený personál rodičům zaměnil. Když však tři roky nato začala Melissu její »vyměněná« maminka Marinella (dnes 51) vyzvedávat ze školky, všimla si Cateriny, která jako by z oka vypadla jejím dalším dvěma dcerám.

„Caterininu mámu Giselle jsem znala z porodnice, takže jsem hned pojala podezření,“ popisuje. Obě rodiny si nechaly udělat testy DNA a ty jejich životy obrátily vzhůru nohama. Že by si dcerky vyměnili hned, nepřipadalo v úvahu. Začali si je proto půjčovat a postupně se z nich stala jedna velká rodina – trávili spolu víkendy i narozeniny, a dokonce se sestěhovali do jednoho domu.

„V podstatě máme osm prarodičů, dva otce a dvě matky,“ popsala Caterina se smíchem. Pravdu se holky dozvěděly až v osmi letech, kdy už obě přilnuly ke svým biologickým rodičům. Na ty »vyměněné« ale stále nedají dopustit. „Marinella mi vždycky bude druhou mámou,“ tvrdí Melissa.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.