Muž pobodal družku nožem a předtím... Zabil fenku v myčce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Muž pobodal družku nožem a předtím... Zabil fenku v myčce!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia)

Obzvlášť trýznivé činy má na svědomí agresor (33) z Prahy 8. Nejdříve usmrtil v myčce fenku německého pinče. Pár dní poté pobodal svou družku nožem!

K útoku opilého muže na přítelkyni došlo loni 12. prosince v pražské Famfulíkově ulici. „Podezřelý vešel s kuchyňským nožem do ložnice, kde ležela jeho družka na posteli, a opakovaně ji bodl nožem s šestnácticentimetrovou čepelí,“ popsal policista Jan Daněk. Krvácející ženě se povedlo doplazit až před dům, kde jí pomohli policisté. Byla převezena ve vážném stavu do nemocnice, zatímco její druh si těsně před zatčením stihl sám zasadit několik řezných ran. Je ve vazbě a v případě odsouzení mu hrozí šest let za týrání zvířat a 10 let za trestný čin opilství. Kvůli podroušenému stavu podle znalců totiž nemůže být obviněn z pokusu o vraždu.

Zavřel ji a spustil program

Zabití šest měsíců staré fenky Žofie bylo podle policie mimořádně brutální. Mladík ji zavřel v myčce na nádobí. „Pak měl spustit jeden z mycích programů, čímž zvíře usmrtil. Následně mrtvé tělo zvířete z bytu odnesl a vyhodil do kontejneru,“ dodal Jan Daněk.



Přečtěte si
mika
3. 9. 2021 • 11:16

už za toho chudáka psa, bych mu dala doživotí. škoda, že nemůže dostat oprátku. žena měla od něj odejít, určitě jí neublížil poprvé. Nechápu na co ty ženy čekají. Takový chlap se nikdy nezmění!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.