Bodal do spoluvězně, moc prý o tom neví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bodal do spoluvězně, moc prý o tom neví!

Vězeň Josef Š. u Krajského soudu v Plzni.
Vězeň Josef Š. u Krajského soudu v Plzni.  (Romana Vébrová)

Naostřený jídelní nůž popadl a na hlavu spoluvězně (42) s ním zaútočil Josef Š. (31). Recidivistovi, který si odpykává už čtvrtý trest, hrozí u Krajského soudu v Plzni až 18 let v base.

Klient věznice v Horním Slavkově incident z května letošního roku líčil, jako by se odehrál mimo jeho vědomí. Spoluvězně chtěl prý jen praštit do ramene. „Neuvědomil jsem si, že mám v ruce nůž. Ten jsem mu před tím asi sebral,“ přemítal. Necítil se prý moc dobře na cele, kde útočil, chtěl být přeložený jinam. Pobodaný, který vyvázl bez vážnějších zranění, na něj prý nevhodně sahal ve sprše. Další dva vězni, v době incidentu přítomní ve stejné místnosti, útok údajně neviděli ani neslyšeli. Vysvětlení nepřinesl ani výslech napadeného, jen popřel, že by měl on naostřený nůž. Proč jej kolega bodal, též nechápe. Jednání bude pokračovat výpověďmi znalců.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.