VRAH VYFASOVAL 5 LET! Ubodal nožem 9 koček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VRAH VYFASOVAL 5 LET! Ubodal nožem 9 koček

Bouquet zabíjel výhradně v noci.
Bouquet zabíjel výhradně v noci. (Foto Profimeda.cz, Policie Sussex)

Kočičí vrah z Brightonu, takovou přezdívku dostal v Británii Steve Bouquet (54), který krutě ubodal devět chlupatých mazlíčků. Soud mu ale jeho nepochopitelný sadismus pořádně spočítal!

Pracovník ostrahy dostal 5 let a 3 měsíce vězení. Byl uznán vinným, že v letech 2018 až 2019 zaútočil na 16 koček, z nichž 9 zvlášť trýznivě usmrtil nožem.

Důkaz z kamery
Dopaden byl poté, co jej zachytila kamera instalovaná majitelem jednoho ze zabitých zvířat. Stewartu Montgomerymu, který slouží jako policista, přišel jeho kocour Hendrix domů celý od krve, na těle měl velkou ránu způsobenou nožem. Na záznamu z kamery pak viděl, jak jeho kocoura napadl Bouquet jen kousek od jeho domu.

Bouquet na videu před domem Montgomeryho.

Slzy u soudu
Bouquet své řádění popírá. Usvědčila ho ale také fotka mrtvé kočky uložená v mobilu a nůž nalezený v jeho bytě, na němž byla kočičí krev a současně mužova DNA. Rozsudek si k soudu přišli poslechnout i majitelé usmrcených koček. Někteří z nich neskrývali slzy...

Hendrix svým zraněním podlehl.

Přečtěte si
-bello-
1. 8. 2021 • 23:21

Ten článek se mi nechtělo otevřít.
Ale jo, otevřela jsem.
Děsný
Ale zvlášť trýznivým způsobem se zachází se zvířaty i v množírnách psů a majitelé nikdy nebyli zavřeni, i když ty psy de facto mučí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.