Na dovolenou výhodně s Last Minute od CK Blue Style! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Na dovolenou výhodně s Last Minute od CK Blue Style!

 (Blue Style k.s.)

Toužíte po dostupné a krásné dovolené přesně podle vašich představ? Vyberte si zájezd z nabídky Last Minute a splňte si svůj sen! Dovolená s CK Blue Style je výhodná a bezpečná.

Last Minute dovolená či zájezd je dnes už běžně užívaný pojem. Jedná se o klasickou dovolenou, kterou si však koupíte na poslední chvíli a často za velmi výhodnou cenu. Tento typ dovolené je vhodný zejména pro ty, kteří chtějí ušetřit, jsou časově flexibilní, rádi objevují nová místa, nebo chtějí zažít špetku dobrodružství. Odlet totiž může být za několik týdnů, dní nebo i ze dne na den. Obecně většinou platí, že čím méně času do odjezdu zbývá, tím je cena nižší.

Jak už bylo řečeno, hlavní výhodou Last Minute zájezdů je nízká cena. Další výhodou může být to, že dovolenou nemusíte plánovat dlouho dopředu. S tím však souvisí i určitá míra přizpůsobivosti, a to časové, i pokud jde o výběr. Nabídka destinací totiž může být omezená a čas odletu může být i jen za několik hodin. Pro ty, kteří nevědí, kam přesně chtějí jet, to však může být výhodou, protože nemusejí strávit tolik času vybíráním destinace a hotelu a prostě si zvolí některý z užší nabídky Last Minute.

Cestovní kancelář CK Blue Style vám i tento rok přináší řadu Last Minute zájezdů do oblíbených destinací jako je krásné Turecko, na památky bohatý Egypt či Řecko, luxusní Spojené arabské emiráty, exotické Maroko či Maledivy, nebo kouzelné Bulharsko, Španělsko či Itálie za ty nejlepší ceny. S CK Blue Style máte tedy určitě z čeho vybírat. Ve všech zmíněných destinacích najdete krásné pláže, čisté moře, výtečnou kuchyni a bohatou kulturu.

V rámci Španělska můžete zvolit ostrov Mallorca. Své ostrovy nabízí i Řecko (Rhodos, Kos, Zakynthos, Kréta, Kefalonie, Korfu). V rámci Egypta volíte z destinací Hurghada, Marsa Alam nebo Sharm El Sheikh a z bulharských destinací si můžete zvolit mezi sluncem zalitou Varnou a oblíbeným Burgasem. Stačí si jen vybrat, jestli vás více láká pevnina nebo některý z ostrovů, evropský kontinent nebo ten africký, moderní stavby v Dubaji nebo zachovalé antické památky na Turecké riviéře či v Řecku.

V ceně zájezdu od CK Blue Style je navíc zahrnuto pojištění, které kryje i Covid-19. Můžete tedy hodit všechny starosti za hlavu, vybrat si vámi vysněnou dovolenou za výhodnou cenu a užít si ji v klidu a naplno!

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.