V ležérním stylu. Jaké boty vybrat k džínám? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V ležérním stylu. Jaké boty vybrat k džínám?

 (ANSWEAR)

Džíny jsou pravděpodobně nejvšestrannějším oděvem. Snad každá žena má ve svém šatníku dokonce několik párů, různých střihů a barev. Není to tak dávno, co nejoblíbenějším typem džínů byly úzké džíny. Dnes je předhánějí mom nebo zvony známé ze 70. let. Obvykle víme, jak si vybrat jednotlivé oděvy ke kalhotám - pokud nosíme úzké trubky, je nejlepší si obléknout volnou horní část, zatímco když si oblékáme zvony, je dobré s nimi kombinovat těsné tričko. Jaké však zvolit k džínám boty?

Džíny roury – jaké k nim zvolit boty?

Abychom vytvořili klasický vzhled, který nikdy nevyjde z módy, oblékneme si bílé tričko, sako a modré džíny roury. Pak často vyvstává otázka - jaké boty zvolit? Roury jsou však tak univerzální, že by nikdo neměl mít problém s výběrem bot pro ně. Pravděpodobně každá z nás má ve skříni na chodbě boty, které se pro takový styl dobře hodí.

U každého návrhu se ukáže, že je osvědčený. Pokud budeme mít vysoké podpatky, získáme perfektní oblečení pro setkání s přáteli. Chcete-li vylepšit svůj klasický outfit, je nejlepší zvolit barevné vysoké podpatky bílé, pastelové nebo třeba se zvířecím potiskem. K rourám také dokonale padnou sneakers. Tyto boty, kdysi definované jako sportovní, jsou senzací na módním trhu již několik let. Sneakersy různých barev jsou jednoduše navrženy pro nošení s trubkami. Vypadají nejlépe na noze, když kalhoty končí před kotníkem. Díky tomu bude vybraná obuv hlavní součástí stylingu.

Jaké boty k mom jeans?

Již několik let jsou velmi žádané džíny střihu mom. Jedná se o džínový střih, který může zdůraznit naši postavu jako žádný jiný. Navíc se velmi pohodlně nosí. Které boty se k nim nejlépe hodí? Určitě to budou dříve zmíněné sneakersy. Tento typ obuvi vždy dodává nonšalantní charakter. Volná košile, mom džíny a bílé sneakersy jsou velmi populární kombinace. Tyto kalhoty s vysokým pasem obvykle působí těžce, takže je můžete spárovat s lehkými botami. A jaké boty bychom si měli vybrat, aby byl celý styl lehký? Určitě to budou baleríny, které se nyní vracejí na výsluní. Obzvláště populární jsou modely s moderní formou. K mom jeans můžete obout také pantofle nebo mokasíny. Díky těmto řešením získá ještě sportovnější styl klasický charakter.

Dámské zvony – slaďte je s vysokými botami

V poslední době na módních přehlídkách dominují kalhoty s rozšířenými nohavicemi. Inspirací byly pravděpodobně hippies 60. a 70. let a ikona tohoto stylu - Britka Jane Birkin. Byla to ona, kdo kdysi popularizoval tento nadčasový střih kalhot. V současné době je však nosíme opatrně. Zvláště ženy s menší postavou se těchto kalhot bojí. To je však zcela neopodstatněné, protože správně zvolené zvonové džínové kalhoty dokážou zázraky. Kalhoty s rozšířenými nohavicemi by měly být kombinovány s vysokými botami. Díky tomu můžete opticky zeštíhlit postavu a prodloužit nohy. Nejlepší jsou boty na podpatku nebo kovbojské boty.

Pro klasičtější styling se zvony v hlavní roli budou nejlepším řešením obyčejné černé vysoké podpatky. Stojí za zmínku, že vyšší dámy si mohou dovolit nosit běžné tenisky se zvonky, protože pak kalhoty nebudou mít žádný vliv na jejich postavu. Když si oblékáte džíny s rozšířenou nohavicí, boty nejsou vždy patrné. Správně vybraná obuv je klíčem k ohromujícímu vzhledu každého stylingu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.