Ušetřete s každým nákupem! Objevte projekt Kaufino | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ušetřete s každým nákupem! Objevte projekt Kaufino

.
(Pexels.com)

Nakupujete pravidelně každý týden zásoby potravin a rádi byste si udrželi stálý přehled o svém rozpočtu? Internetový projekt Kaufino je tu právě od toho, aby vám pomohl ušetřit s každým nákupem a představil vám světy výhod jednotlivých obchodních řetězců.

Kaufino sleduje akční nabídky nejen potravinových obchodů a shromažďuje pro vás jejich akční letáky na jednom místě. Vy si tak můžete z pohodlí domova prohlédnout aktuální nabídku vašeho oblíbeného či nejbližšího obchodu a sehnat potřebné produkty za akční ceny. 

Stálý přehled akčních nabídek na jednom místě 

Kaufino vám nabízí stálý přehled akčních letáků největších obchodních prodejců, jako jsou například Tesco, Globus či Teta drogerie a mnoho dalších. Každý týden zde naleznete aktuální akční leták každého z obchodů, například právě Teta drogerie leták, ve kterém si můžete prohlédnout nabídku vašich oblíbených produktů za akční ceny či ve zvýhodněné nabídce. Díky tomu vám už žádná akce neunikne a přehled o slevách pro vás nemůže být jednodušší. 

Prohlížení je jednoduché a přehledné

Už se nemusíte probírat letáky ve své poštovní schránce a vše si můžete pohodlně a přehledně prohlédnout online odkudkoliv. Na stránkách Kaufino si stačí vybrat vámi hledaný obchod a po kliknutí na něj se vám zobrazí akční leták s aktuální nabídkou, který si můžete pohodlně rozkliknout a prolistovat. Pokud byste chtěli zjistit, jaké zákaznické výhody a sortiment nabízí vybrané obchody, pak si můžete vše přečíst v profilu vybraného obchodu. Dozvíte se zde, jak nakupovat ještě výhodněji jako člen klubu, jakým způsobem je možné získat speciální výhody k nákupu a mnoho dalšího. 

Plánujte a mějte přehled o svých financích

Jedním z úspěšných kroků ke snížení nákladů za nákupy je rozhodně plánování. Díky online dostupnosti všech akčních letáků na jednom místě teď není nic jednoduššího než si najít chvíli a vytvořit si přehledný nákupní seznam potřebných surovin a dalších potřeb. Některé obchodní řetězce dokonce poskytují vlastní aplikaci, ve které si takový nákupní seznam můžete vytvořit. Například obchod Billa nabízí pestrý sortiment kvalitních potravin, a to i od lokálních dodavatelů,  a právě s její aplikací můžete využít možnost vytvořit si vlastní nákupní seznam, nebo si prohlédnout aktuální Billa leták a plánovat seznam přímo z něj. Ten si můžete sepsat doma či cestou z práce a na nákup se pak vypravíte vždy připravení a s jasnou představou, kolik vás takový nákup bude stát. Váš měsíční rozpočet bude takto daleko více pod kontrolou a díky přehledu slev a výhodných nabídek na Kaufino ušetříte ještě více.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.