Pojištěná půjčka vás nedostane do problémů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pojištěná půjčka vás nedostane do problémů

 (Profi Credit)

Málokdo si vezme půjčku v situaci, kdy tuší, že bude mít problémy se splácením. I když i takové výjimky jsou. Bohužel se v životě odehrávají situace, které se nedají předvídat. Úraz, dlouhodobé onemocnění, ztráta zaměstnání. Právě kvůli těmto nečekaným událostem se spousta lidí dostává do dluhové pasti. Nemuseli by, kdyby si vybrali pojištěnou půjčku.

Například u hypoték banky pojištění často vyžadují, u menších neúčelových úvěrů je to však čistě na vás. I úvěr na 100 000 Kč vás však může přivést doslova na mizinu, pokud se v průběhu splácení stane něco nečekaného.

Pojištěná půjčka je sice dražší, zato bezpečnější

Existuje však způsob, jak se proti takovým životním nepříjemnostem chránit. Je jím pojištěná půjčka. Pojištěná půjčka není nic jiného než klasický úvěr obohacený o pojištění. Pojištění sjednáváte spolu s půjčkou, nemusíte tedy nic zařizovat sami a neplatíte dvě částky, vše je zahrnuto v měsíční splátce.

Sami si zvolíte, o jaký balíček pojištění máte zájem. Čím více situací pojištění kryje, tím je dražší, avšak tím klidnější spánek můžete mít. Lze se pojistit například pouze proti smrti, invaliditě třetího stupně následkem úrazu a pracovní neschopnosti. Nebo si můžete přidat i ztrátu zaměstnání, závažná onemocnění atd.

I pojištěnou půjčku lze sjednat online

Pojištěná půjčka se v ničem neliší od jiných úvěrů. Stále je to půjčka s podpisem na dálku, dá se zařídit rychle z pohodlí domova. Dala by se popsat i jako půjčka po telefonu, nejdříve totiž vyplníte formulář na webu a pak se vám společnost ozve telefonicky.

Zájemci si mohou půjčit až 150 000 Kč úplně na cokoliv. Velikonoční akční nabídka půjčky navíc slibuje první dvě splátky za polovinu. Peníze na vašem účtu mohou být již do 24 h od schválení úvěru.

Nenechte náhodu, aby vám zkazila život. Připravte se na nejhorší, pojistěte si svou půjčku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.