Skandál na předávání francouzských filmových cen: Nahotou proti opatřením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Skandál na předávání francouzských filmových cen: Nahotou proti opatřením!

Měl to být poklidný kulturní galavečer. Jenže 46. ročník vyhlašování francouzských filmových cen César ovládly exhibicionismus a nahota! Za vše může herečka Corinne Masierová (57).

Ta přišla na pódium vyhlásit vítěze v kategorii nejlepší kostým. A učinila tak stylově: na sebe si totiž vzala oslí kůži a zakrvácené šaty. Ještě stylovější ale bylo, když tento kostým vzápětí odhodila a ukázala se jen v rouše Evině! Herečka tak chtěla protestovat proti pandemii, respektive protipandemickým opatřením, které podle ní ničí kulturu, jež nemá dostatečnou podporu ze strany státu.

...které ale brzy odhodila!

Své tvrzení dokládala nápisy na těle: »Žádná kultura, žádná budoucnost« a »Vrať nám umění, Jeane « v narážce na francouzského premiéra Jeana Castexe (55). Cenu pro nejlepší film si nakonec odnesl komediální snímek Adieu les Cons (Sbohem, blbci) režiséra Alberta Dupontela (57), který získal i ocenění za nejlepší režii.

Nápis Vrať nám umění, Jeane.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.