Dvojnásobná vražda na Sokolovsku: Martinu (†35) zabil i s milencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dvojnásobná vražda na Sokolovsku: Martinu (†35) zabil i s milencem

Vražda se stala u popraviště na Šibeničním vrchu.
Vražda se stala u popraviště na Šibeničním vrchu. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová, PČR)

Mámu tří dětí Martinu (†35) stála zřejmě život její slabost pro muže. Její milenec Miroslav (60) ji údajně zastřelil společně se svým mladším sokem Janem (†41). Pak se sám udal na policii.

Vražda se stala v Horním Slavkově na Sokolovsku. Miroslava po činu zadržela policie, která ho včera obvinila z vraždy. „Moje bolest nejde popsat. Pachatele mají, ale život jí nikdo nevrátí,“ napsala na Facebook matka Martiny Dagmar.

Byl myslivec

Martina byla podle informací Aha! vdaná a měla dva milence - Jana a Miroslava. „Jan byl ňouma, ale hodný. Miroslav (60) byl myslivec. Doma měl několik zbraní,“ uvedl zdroj Aha! Zbraně Miroslav držel legálně a jednu z nich údajně použil i v sobotu večer, kdy vystopoval svou milenku a v autě ji pak s Janem na odlehlém místě popravil.

Chtěl se zabít

Po činu chtěl vrah údajně namířit zbraň proti sobě, místo toho ale nakonec zavolal policii a sám se udal. „Muže jsme obvinili. Hrozí mu výjimečný trest,“ uvedl policista Jakub Kopřiva. Před 10 lety se zastřelil Miroslavův syn. Spáchal kvůli rodinným problémům sebevraždu v lesoparku.

Vražda pod Šibeničním vrchem

Sobotní tragédie se odehrála jen několik metrů pod popravištěm na Šibeničním vrchu. To zde stojí od roku 1500. Dochovala se celá podstava s dveřním otvorem a třemi pilíři.

Přečtěte si
alzbeta59
19. 1. 2021 • 06:25

no tak podle toho co pise Blesk, byla vdana a mela dva milence

skoda ze sem nedavaji vyjadreni "truchliciho" manzela .. ten si asi oddechne

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.