Ministryně Maláčová o premiéru Babišovi: Udělal tu bordel, d*bil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ministryně Maláčová o premiéru Babišovi: Udělal tu bordel, d*bil

Jana Maláčová během rozhovoru pro ČT.
Jana Maláčová během rozhovoru pro ČT. (Twitter.com)

Jsou jako kočka a pes. Ale tentokrát to ministryně práce Jana Maláčová (36, ČSSD) hodně přepískla. Ulevila si po rozhovoru pro ČT, když netušila, že kamera ještě není vypnutá. „To je bordel, co ten Babiš udělal. A teďkon to všichni musíme slíznout,“ pronesla. A ještě dodala: „To je debil, pardon, s prominutím.“

Že premiér Andrej Babiš (66, ANO) není s Maláčovou žádný kamarád, naznačil už jeho květnový povzdech: „Zklamala mě paní Maláčová, která se i v rámci této krize chovala stejně nekolegiálně jako předtím. Tak, jak ji všichni známe.“ Nynějším vyjádřením tedy rozhodně ministryně ruku ke smíru nenabídla. Babiše se dokonce tak trochu »zastal« i jeho úhlavní sok, šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek (59). „Přemýšlím, jak pojmenovat ministry, kteří jsou ochotni být ve vládě člověka, o kterém chovají toto přesvědčení,” napsal na Twitter. Zato stranický šéf Maláčové Jan Hamáček (41) prý nevidí důvod, proč by se ministryně měla omlouvat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.