Roušky se už ladí do vánočního! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Roušky se už ladí do vánočního!

Je už zcela jasné, že dlouho roušky neodložíme. Výrobci se tak mohou dál předhánět v originalitě jejich podoby. Od jara vznikly v mnoha barvách a motivech a nyní se dočkaly i vánoční varianty.

„Roušky jsem dělala už v březnu zdarma pro obec, přátele a rodinu. V té první vlně mi ale přišlo neetické vydělávat na něčem, co lidé potřebují. Když se ale z roušek stal módní fenomén a móda je mou vášní, chtěla jsem svůj strach z toho, že Vánoce nebudou stejně jako Velikonoce probíhat jako dřív, proměnit v něco originálně pěkného,“ říká Petra Vogelová (33) z Liberecka Petřiny vánoční roušky už oslovily několik zájemců.

„Jen během pár dní se jich prodalo okolo 20 kusů, přičemž nejvíce se líbí rouška vínová s hvězdami,“ těší švadlenku, pro kterou jsem Vánoce hodně významné i proto, že přímo na Štědrý den slaví narozeniny. Pozadu za tvůrci vánočně laděných roušek nezůstali ani tvůrci vánočních ozdob a výzdob do oken, a to především v zahraničí. Dekorace, které se již objevily v nabídce v internetovém prodeji, mají zřejmě připomínat dodržování nejdůležitějších protikoronavirových opatření. Lidé si mohou k ozdobení stromečku koupit například postavičky, které mají nasazené roušky, drží dezinfekci a papírové ubrousky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.