V Klatovech ordinovala falešná lékařka Kristýna C. (29) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V Klatovech ordinovala falešná lékařka Kristýna C. (29)

Kristýna C. si na internetu založila stránku, kde nabízela přes firmu Milenium Emergency, s.r.o. certifikované zdravotnické kurzy a služby.
Kristýna C. si na internetu založila stránku, kde nabízela přes firmu Milenium Emergency, s.r.o. certifikované zdravotnické kurzy a služby. (Ilustrační foto scom)

Kristýna C. (29) z Prahy se v Klatovech vydávala za lékařku a zastupovala neexistující společnost. Ta nabízela a poskytovala zdravotnické služby. Policie případ uzavřela jako přestupek.

Kristýna C. si na internetu založila stránku, kde nabízela přes firmu Milenium Emergency, s.r.o. certifikované zdravotnické kurzy a služby. Šlo o školení záchranářů či kurzy první pomoci. Navíc vystupovala s titulem MUDr., který jí nikdy nepatřil. „Zjistili jsme, že nemá patřičné oprávnění takovéto kurzy uskutečňovat,“ řekla policistka Dana Ladmanová.

Doktorka pro hokejisty
Na případ policii upozornil jeden ze zákazníků, který zjistil, že u firmy, za niž žena jednala, nesouhlasí IČO. Kristýna C. třeba zajišťovala zdravotní službu při utkáních druholigového hokejového mužstva z Klatov.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.