Dvojčata se provdala za dvojčata: A společně otěhotněly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvojčata se provdala za dvojčata: A společně otěhotněly!

Identická dvojčata x2
Identická dvojčata x2 (Instagram salyerstwins)

﷯Američanky Brittany a Briana (33) jsou dvojčata﷯. Ve stejný den se potkaly se stejně vypadajícími chlapíky, dvojčaty Joshem a Jeremym (35). Vdaly se za ně najednou, ve stejných šatech, a společně bydlí v jednom domě. Teď jsou navíc těhotné ve stejnou dobu.

Šťastnou novinu oba páry oznámily na svém společném Instagramu: „Nemůžeme se dočkat, až se narodí.” Identická dvojčata mají takřka identickou DNA. To znamená, že jejich děti sice budou legálně bratranci, ale geneticky budou jako sourozenci. Oba páry se setkaly v roce 2017 na festivalu dvojčat. Zasnoubily se o pouhých šest měsíců později, a jak jinak, ve stejný den. 

Jejich kuriózní svatba se objevila na televizních obrazovkách. Dalším jejich splněným snem bylo i společné těhotenství. „Společně jsme prožily většinu životních milníků. Narozeniny, řidičák, promoci i společnou svatbu. Otěhotnění by byl další obrovský zážitek a my bychom jej rádi zažily společně,” řekly před časem s tím, že by nesnesly, kdyby otěhotněly každá jindy. A podařilo se! Potomstvo samozřejmě hodlají vychovávat společně. „Naše děti budou mít dvě mámy a dva táty,” plánuje Brittany.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.