V Bohumíně zemřelo při požáru deset lidí: Lidé před plameny skákali z oken | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V Bohumíně zemřelo při požáru deset lidí: Lidé před plameny skákali z oken

U požáru panelového domu v Bohumíně zasahují hasiči
U požáru panelového domu v Bohumíně zasahují hasiči (Facebook @David.Skrobala)

Při požáru v panelovém domě v Bohumíně na Karvinsku zemřelo dnes vpodvečer deset lidí. Několik lidí ve snaze utéct před požárem vyskočilo z 11. patra domu. Po dopadu zemřeli. Požár byl údajně založen úmyslně. Na místě v tuto zasahují stále všechny složky Integrovaného záchranného systému. 

Deset mrtvých si vyžádal požár v Nerudově ulici v Bohumíně. Několik obětí údajně vyskočilo z jedenáctého patra ve snaze uniknout před ohněm. Další oběti zahynuly v bytě. 

Informaci o počtu obětí už mezi tím potvrdila na twiteru i Policie ČR. "V Bohumíně došlo v odpoledních hodinách k požáru v 11.patře panelového domu. V souvislosti s požárem došlo k úmrtí 10 osob. Všechny složky IZS jsou na místě. Probíhá intenzivní šetření okolností a příčin této tragické udalosti."

Server Polar uvedl, že požár v panelovém domě měl založit neznámý muž, který měl být zadržen. Před domem se svým činem měl chlubit. Podle agentury Aktu.cz je podezřelý muž ročník 1965.

Dle Blesku Jan Hamáček na svém Twitterovém účtu uvedl, že se těžce zranil i jeden hasič. „Obrovská tragédie dnes v Bohumíně... Pří požáru výškového domu zemřelo min. 10 osob. Upřímnou soustrast pozůstalým," napsal. Hasiči přeje brzké uzdravení.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.