Tajné foto: Bohdalka trefila Brožovou do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajné foto: Bohdalka trefila Brožovou do hlavy!

Jiřino, ta sedla! Bohdalová (vlevo) metá po Brožové (vpravo) a Jiráskové jedno vejce za druhým...
Jiřino, ta sedla! Bohdalová (vlevo) metá po Brožové (vpravo) a Jiráskové jedno vejce za druhým... (: TV Prima)

PRAHA – Jiřiny Jirásková (75) a Bohdalová (75) si vjely do vlasů, a dokonce po sobě začaly vztekle házet syrová vajíčka! Nejvíc to ale odnesla Kateřina Brožová (38), kterou jedno z vajec zasáhlo do hlavy!

Zatímco souboj »Jiřin« byl součástí natáčení druhé série populárního seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí, z něhož má deník Aha! k dispozici exkluzivní fotografi e, půvabná Kateřina schytala ránu omylem. Obě legendární herečky a letité kamarádky se setkaly ve scéně, která se odehrává na trhu. „Tam po sobě začnou házet syrová vajíčka,“ prozradila Aha! zasažená Kateřina. „Hrají totiž chůvy dvou znesvářených rodin. A hned první vajíčko, které házela Jiřina Bohdalová po Jiráskové, mě omylem trefi lo do hlavy,“ směje se při vzpomínce na natáčení Kateřina Brožová, které od lepivého žloutku a bílku ve vlasech pomáhal sám režisér Pojišťovny Jiří Adamec.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.