Zdravotníkům ukradl motorku: Zfetovaný s ní ujížděl stovkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdravotníkům ukradl motorku: Zfetovaný s ní ujížděl stovkou!

Honička skončila, když, narazil do odpadkového koše.
Honička skončila, když, narazil do odpadkového koše. (Foto Policie ČR, ara)

Co je to za gaunera?! V době, kdy se celý národ snaží bojovat s koronavirovou hrozbou, se muž (32) v Praze neštítil ukrást přímo v nemocnici motocykl, který sloužil pro rozvoz zdravotnického materiálu. Při honičce s policií havaroval.

Motocyklisty, motajícího se po silnici ze strany na stranu, si všimla policejní hlídka v sobotu po půl třetí odpoledne v pražských Holešovicích. Jakmile řidič spatřil strážce zákona, přidal plyn a snažil se za každou cenu zmizet. Ulicemi se chvílemi řítil více než stovkou! „Jeho riskantní jízda skončila na pražské Palmovce, když znenadání vyjel z jízdní dráhy, na chodníku narazil do odpadkového koše a havaroval,“ popsal konec honičky mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Třináct trestů
Vzápětí vyšlo najevo, že muž je třináctkrát trestaný recidivista, na kterého Rakousko vydalo evropský zatykač. Na motorku navíc usedl pod vlivem pervitinu a bez řidičského průkazu. Motocykl ukradl z parkoviště před plicním oddělením Nemocnice Na Bulovce o den dříve. „Za krádež v době nouzového stavu hrozí zloději až osm let kriminálu,“ doplnil policejní mluvčí.

Hledají komplice
Strážci zákona se domnívají, že bezcharakternímu lumpovi při krádeži v nemocnici někdo pomáhal. Neznámého zachytily záběry z bezpečnostních kamer. Pokud ho poznáváte, volejte na linku 158.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.