Drzá krádež: Zmizel velikonoční zajíc, na náměstí vydržel den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drzá krádež: Zmizel velikonoční zajíc, na náměstí vydržel den!

Zajíček s pomlázkou a kraslicemi zmizel.
Zajíček s pomlázkou a kraslicemi zmizel.  (Foto Město Mohelnice)

Jen jeden den vydržel na náměstí Tyrše a Fügnera v Mohelnici obří slaměný velikonoční zajíc. V sobotu ho město na náměstí umístilo a v neděli v noci ho někdo ukradl.

„Podařilo se nám zjistit, že v neděli kolem půl desáté večer zajíce odcizil muž v černé bundě a čepici. Vozidlo měl za domem služeb, kde byly nalezeny dvě ukradené kraslice. Odjet tedy mohl ulicí B. Němcové, Komenského či Medkovou. Budeme rádi, pokud si někdo něčeho všiml, když nás budete kontaktovat,“ sdělila mohelnická radnice na městském facebookovém profilu. Po lumpovi, který se zajícem ukradl i pletenou pomlázku a koš s kraslicemi, pátrá policie. „Byť je škoda jen 11 tisíc, hrozí pachateli vzhledem k nouzové situaci až osm let vězení,“ sdělila policejní mluvčí Tereza Neubauerová. V Mohelnici se během pondělka vzedmula vlna solidarity a lidé se složili na nového zajíce. Ten by měl být během týdne hotov.

Zajíček s pomlázkou a kraslicemi zmizel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.