Nejdražší den světa: Stihli utratit 46 milionů! Pro africké děti... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nejdražší den světa: Stihli utratit 46 milionů! Pro africké děti...

Let a michelinská večeře v bombardieru, zážitky na celý život!
Let a michelinská večeře v bombardieru, zážitky na celý život! (Foto Twitter, World of Diamonds)

Kolik tak lze utratit za jeden pohádkový den? Pár ze Singapuru si to vyzkoušel a finální účet zněl na rekordních 45,8 milionu korun! Ale když to bylo pro charitu, kdo by jim to vyčítal?!

Vincent a Jane Heeovi povečeřeli na střeše pětihvězdičkového hotelu Outpost v Singapuru, pak přenocovali v prezidentském apartmá vyzdobeném 10 tisíci růžemi. Na druhý den si vyjeli luxusní jachtou Ferretti 780, pak limuzínou rolls-royce přejeli k letadlu Bombardier Global 6000, v němž jim za letu naservíroval své 18chodové menu michelinský šéfkuchař Kirk Westaway. Jídelní hůlky vykládané diamanty ‒ když už tedy extravagantní akci vymyslel a pomohl zafinancovat majitel společnosti World of Diamonds Karan Tilani – to už byla vyloženě třešnička na dortu. Ovšem pozor, nešlo o marnotratný rozmar několika prachářčů. Co bohatí manželé a podnikatelé utratili, šlo charitě, která pomáhá dětem v Nigérii.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.