Odvážní zákazníci zadrželi lupice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odvážní zákazníci zadrželi lupice!

Zloději se vrhli na šperky.
Zloději se vrhli na šperky. (Foto Metropolian Police)

Jako v hollywoodském akcním filmu si museli pripadat lidé v západním Londýne, kde lupici vybrali klenotnictví Shepherd’s Bush. Tri ozbrojení lapkové se s tím nemazali a do obchodu vjeli výkladní skríní velkým Range Roverem.

Vůbec nedbali na to, že mohou vozidlem a létajícími střepy zranit někoho z nakupujících. Když auto zastavilo, vyskočili ven a na vitríny s vystavenými kousky se vrhli velkými kladivy. Ochranná skla rozmlátili a odnášeli si všechny cennosti.

Na poslední chvíli se jim ale odvážní zákazníci postavili do cesty a jednoho z lupičů zadrželi, už mimo dosahu průmyslových kamer. Policie ho identifikovala jako známého kriminálníka Bena Wegenera (34). Ten ale světí zločinecká pravidla a odmítá říci jména svých parťáků. Ti jsou tedy s lupem stále na útěku. Hodnota lupu nebyla zveřejněna, Range Rover byl kradený a s falešnými značkami.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.