Kubera a Zeman jsou opět přátelé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kubera a Zeman jsou opět přátelé!

Prezident Miloš Zeman a vedoucí jeho kanceláře Vratislav Mynář, předseda Senátu Jaroslav Kubera, předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček
Prezident Miloš Zeman a vedoucí jeho kanceláře Vratislav Mynář, předseda Senátu Jaroslav Kubera, předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (Twitter / Jiří Ovčáček)

Novoroční oběd včera uspořádal na Hradě prezident Miloš Zeman (75). Pozval šéfa Senátu Jaroslava Kuberu (72, ODS) a předsedu Sněmovny Radka Vondráčka (46, ANO). A vypadá to, že se s Kuberou opět přátelí!

Před obědem bylo dlouho otázkou, jestli Zeman Kuberu vůbec pozve. Nakonec prý šlo o velmi milé setkání. „Nepotvrdilo se, že pan prezident bude naštvaný,“ sdělil Aha! šéf horní komory. Kubera totiž na konci roku prezidenta rozladil tím, že se chystá na Tchaj-wan, jehož nezávislost neuznává Čína, s níž má Zeman dobré vztahy. Prezident šéfovi horní komory dokonce hrozil tím, že skončí jejich přátelství. Teď se zdá, že spory mezi státníky jsou zažehnány.

Volby do Senátu 2020: Kdy a jak Češi zvolí třetinu senátorů?

 „Bylo to jeho momentální rozčílení a dneska to proběhlo v mimořádně přátelském ovzduší. Jen mi říkal, že nám ta moje cesta může uškodit,“ dodal Kubera. Včera přitom shodou okolností došlo k pozastavení oficiálních styků mezi Šanghají a Prahou. Čínská metropole partnerskou smlouvu vypověděla právě kvůli smlouvě Prahy s tchajwanskou metropolí Tchaj-pejí. Podle pirátského primátora Prahy Zdeňka Hřiba (38) je nová spolupráce přínosnější. Někteří ekonomové ale varují, že vypovězení smlouvy se Šanghají může mít fatální důsledky na působení českých firem v Číně a může to ohrozit i turismus v Česku.

Víte že…
...k jídlu měli pánové jehněčí kotlety v čabajkové krustě se šťouchanými brambory?

Ples na Hradě: Zeman si zatančil s první dámou Ivanou

Video se připravuje ...

Jaroslav Kubera zemřel



Přečtěte si
-bello-
15. 1. 2020 • 21:22

V Kuberovi doutnal narcismus už dávno a dnes je z něho sebestřednej blb!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.