Děsivý Silvestr v Jeseníkách. Chlapeček (2) skončil v nemocnici: Obličej mu roztrhla branka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivý Silvestr v Jeseníkách. Chlapeček (2) skončil v nemocnici: Obličej mu roztrhla branka!

Chlapeček si z incidentu odnesl velkou jizvu na obličeji.
Chlapeček si z incidentu odnesl velkou jizvu na obličeji. (Foto archiv rodiny)

Místo oslav Silvestra se strachovali o zdraví syna (2)! Hocha totiž v lyžařském areálu v Koutech nad Desnou trefila uvolněná branka. Ošklivě ho zranila a on skončil na operačním sále.

K incidentu došlo poslední den minulého roku. Táta Ondřej procházel se synkem kolem lyžařské školy, když vítr ze země vytrhl jednu z branek, kterou instruktoři používali. „Uvolněná branka mu velmi ostrým hrotem a velkou rychlostí vletěla přímo do obličeje a způsobila velkou tržnou ránu,“ popsal Ondřej. Chlapeček krvácel a ihned musel do nemocnice na operaci. Špatné ukotvení Rodiče mají o příčině nehody jasno. Na vině jsou podle nich špatně ukotvené branky. „K uvolnění jedné z nich došlo kvůli naprosto katastrofálnímu přidělání branek při nedostatku sněhu,“ popsal naštvaný táta. Teď ale chybějí důkazy. Zhruba půl hodiny po nešťastné události už totiž organizátoři školičky podle Ondřeje branky sbalili.

Měli místo uzavřít?

Ondřej s manželkou Kateřinou si přejí, aby se něco podobného už nikdy neopakovalo. „Peníze nejsou všechno, když není dostatek sněhu, tak to prostě nechte zavřené!“ apelují na provozovatele sjezdovek a lyžařských škol.

Hledají svědky

Nyní rodiče shánějí svědky, kteří by jejich tvrzení mohli potvrdit například poskytnutím videozáznamu. „V momentu incidentu bylo v místě několik rodičů, kteří si točili své ratolesti,“ dodal Ondřej s tím, že na místě tehdy byly dvě lyžařské školy – jedna vedle dopravního pásu, druhá o kousek výš nad sloupem elektrického vedení pod dvěma zaparkovanými rolbami. Právě u té druhé jmenované k incidentu došlo.

Přečtěte si
ad-ga
8. 1. 2020 • 09:16

tak proč jezdí na hory s tak malým dítětem, když ví, že je tam málo sněhu?

vemenozmojistary
8. 1. 2020 • 05:24

No co, má sešitou hubu. To bude mít v životě ještě několikrát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.