Hrůzná smrt krásné Terezy (†18): Vymyslela si přítele a vrah ji za to ubodal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrůzná smrt krásné Terezy (†18): Vymyslela si přítele a vrah ji za to ubodal!

Krásná Tereza doplatila na žárlivou lásku bývalého spolužáka.
Krásná Tereza doplatila na žárlivou lásku bývalého spolužáka. (Foto Aha! - Romana Vébrová)

Poté, co ho Tereza (†18) odmítla, spolykal Daniel (18) jed na krysy a vypil čisticí prostředek. Dívku ale stejně z hlavy nedostal a obtěžoval ji dál. Když si vymyslela, že má přítele, podle obžaloby ji ubodal.

Daniel ze Zdemyslic na Plzeňsku se zoufale zamiloval do spolužačky Terezy. Jenže ona o něj jako o partnera nestála. „Loni v září spolu seděli v jedné lavici. Když ho Tereza odmítala, začal jí říkat, že si ona nikdy nikoho jiného nenajde,“ řekla u Krajského soudu v Plzni kamarádka obou Nikola.

Zkusil se zabít

Když dál naléhal, Tereza se s Danielem úplně přestala bavit a on se pokusil o sebevraždu. „Snědl hrst granulí jedu na krysy a vypil čisticí prostředek. Odvezla jsem ho do nemocnice,“ vypověděla jeho matka. Daniel se začal léčit na psychiatrii a přestoupil do jiné školy. Ani to ale nepomohlo.

Když ne já, tak nikdo

Na konci května se Daniel snažil Terezu přes kamarádku nikolu znovu kontaktovat. „Když mi napsal, Terka byla zrovna se mnou. Aby ji nechal, vymyslely jsme si, že má přítele,“ uvedla Nikola. Další den Tereza slavila osmnáctiny. Dan podle obžaloby přišel k ní domů, kde ji ubodal. „Když ji nemůžu mít já, nebude ji mít nikdo,“ napsal rodině a kamarádům.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.