Ubodala syna (†9) smyslů zbavená? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ubodala syna (†9) smyslů zbavená?

Zakrvácenou ženu odvedli policisté do sanitky.
Zakrvácenou ženu odvedli policisté do sanitky. (Foto Aha! – David Malík)

Zabila syna (†9) a pak chtěla zabít i sebe! Na rozdíl od dítěte ale přežila. Žena (37), která v srpnu v bytě na pražském Břevnově zasadila svému chlapečkovi nožem do hrudníku smrtící ránu, před soud pravděpodobně nepůjde. Zřejmě je nepříčetná.

Brutální čin se odehrál 26. srpna před 18. hodinou. Matka dítěte se bezprostředně poté pokusila o sebevraždu. Celá od krve skončila v nemocnici. Chlapci už nebylo pomoci.



Obviněna není

Na obvinění z vraždy ale nedošlo a s největší pravděpodobností nezačne ani soudní přelíčení. Podle deníku Právo spáchala žena brutální čin ve stavu nepříčetnosti. Dlouhou dobu se prý léčila na psychiatrii a za dvanáct let byla třináctkrát hospitalizována ve dvou psychiatrických nemocnicích, tvrdí deník a odvolává se přitom na důvěryhodný zdroj. Naposledy tam podle útočnice skončila pouhých pár měsíců před činem. Týden před vraždou prý navíc přestala brát léky.

Leží v nemocnici

Policisté děsivý případ stále vyšetřují, o podrobnostech ale mluvit odmítají. „S ženou v současné době neprobíhají úkony trestního řízení.  Důvodem je její zdravotní stav. Je hospitalizovaná v nemocnici,“ potvrdil včera Aha! policejní mluvčí Jan Daněk.


Vyšetřovali týrání
Hocha na pokraji smrti a vážně zraněnou ženu našla krátce po činu chlapcova babička, když přišla na návštěvu. Právě ji zhruba před dvěma lety matka dítěte údajně nařkla z toho, že svého vnuka týrá. Uháněla kvůli tomu policii, soudy i sociálku, nic se však neprokázalo.

Navenek idylka
Lidem z domu se zdálo, že máma a její syn mají mezi sebou krásný vztah. Nic prý nenasvědčovalo tomu, že se schyluje k tragédii. „Den předtím se vrátili z chalupy, kde si užívali poslední dny prázdnin. Vypadalo to, že máma kluka miluje,“ popisovali Aha! sousedé.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.