Tátu (†67) údajně shodil z balkonu syn: Rodinu mrtvý nezajímá?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tátu (†67) údajně shodil z balkonu syn: Rodinu mrtvý nezajímá?!

Z balkonu tohoto domu měl být muž vyhozen…
Z balkonu tohoto domu měl být muž vyhozen… (Foto Aha! – Michal Israel Volf)

Mohla za vraždu seniora (†67) nenávist v rodině? Podle policie muže z balkonu děčínského činžáku shodil jeho syn. Nyní není jeho rodina vůbec zmíněna na mužově parte.

Rodinné nesváry zřejmě pokračují i poté, co je muž po smrti. Na parte se s ním loučí pouze kolegové z firmy, kde pracoval, a spolužáci z roku 1971. O rodině zde není ani zmínka. Hádky byly údajně v bytě ve 3. patře zanedbaného děčínského činžáku časté. Hlasitá výměna názorů předcházela podle jedné ze sousedek i tragédii, která se stala minulý týden ve čtvrtek.

„Kolem 4. hodiny ráno mě vzbudily výkřiky. Někdo křičel: zavolej záchranku a další hlas: nikam nevolej. Také jsem slyšela výkřik: udělej to kvůli mámě,“ popsala žena Aha!. Senior byl zřejmě vážně zraněný už ve chvíli, ho mladík táhl na balkon. Tam jsou dosud patrné stopy krve. „Ten pán na nic nereagoval. Když se dostali k zábradlí, mladík přes něj přehodil nejdřív jeho trup. Myslela, jsem, že pán bude zvracet. Pak ho ale přehodil celého a pán letěl k zemi. Dole se nabodl na dřevěné plaňky plotu,“ uvedla svědkyně.

Pachateli hrozí 10 let
Policisté už syna zavražděného muže obvinili z vraždy. Usvědčily ho i krvavé stopy na balkoně. Soud ho poslal do vazby, aby nemohl utéct. Jako mladistvému mu hrozí až 10 let ve vězení. Ve stejném domě se podle místních stala tragédie už před dvěma lety. I tehdy šlo o pád z okna, na kterém měla údajně vinu další osoba.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.