Závislost na sexu: Postelí jí prošly stovky mužů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Závislost na sexu: Postelí jí prošly stovky mužů!

Na tohle tělo neměla problém sbalit kohokoliv. A tak si život užívala plnými hrstmi.
Na tohle tělo neměla problém sbalit kohokoliv. A tak si život užívala plnými hrstmi. (Foto ara)

„Sex je náš, dělá dobře mně i tobě,“ zpívá se v hitu Černí andělé od Lucie. A kolem sexu se ještě nedávno točil i celý život Laurie Jade Woodruffové (30) z anglického Sheffieldu, která na něm byla závislá. Do anděla má v tomhle směru hodně daleko, postelí jí prý prošly asi dvě stovky mužů!

Jejím revírem byl ještě nedávno Instagram a její tempo bylo takřka vražedné. Sama Laurie, která o panenství přišla ve dvanácti, se netají tím, že pokud jde o postelové hrátky, byla skoro jako smrt a brala všechno. Na sociální sítě záměrně přidávala takové fotky, na nichž byla spoře oděná a v provokativních pózách. Čekala totiž, až se na ně někdo chytne a ona se s ním bude moct vyspat. „Během pár minut jsem měla desítky soukromých zpráv od mužů, které jsem v životě neviděla, stačilo si z nich jen vybrat,“ vypráví Laurie. „Byly časy, kdy jsem měla sex i s šesti muži týdně,“ vypočítává blondýnka.


Strach v posteli


„Většinu z nich jsem si vůbec neprověřovala, mohli to klidně být násilníci a něco mi udělat. Některých jsem se neptala ani na jméno, šlo mi jen o to jedno. Závislost na sexu pro mě byla silnější než strach o vlastní bezpečnost,“ přiznává. Zamyslet se nad svým počínáním ji donutila až jedna nepříjemná zkušenost s nejmenovaným cizincem. „Nejdřív byl samý kompliment, pak jsme se ale dostali do postele a on začal být drsný. Šel z něj vážně strach. To mně tehdy otevřelo oči,“ říká Laurie, která se následně rozhodla vyhledat odbornou pomoc. Ve svých orgiích se snaží od té doby krotit a rychlovky s cizinci prý už nevyhledává. Chce se polepšit – nejenom kvůli sobě, ale i kvůli synkovi Henrymu (2), kterého si pořídila s expřítelem Ianem.

Na tohle tělo neměla problém sbalit kohokoliv. A tak si život užívala plnými hrstmi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.