Největší podzimní trendy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Největší podzimní trendy

 (IMP net)

Podzim je opět tady a spolu s ním přichází nové módní styly a probouzí se k životu ty staré – návratem kožených a džinových bund to jenom začíná. Jak být co nejvíc trendy, a které kousky ve vašem šatníku určitě nesmí chybět?

Sezóna plavek a krátkých letních minisukní je za vámi, to ale ještě neznamená, že musíte všechny své oblíbené modely zase rychle schovat do skříně. Některé z nich totiž unosíte i nyní. V kombinaci s podzimními kolekcemi šatů, kabátů a bot.

Kostky, kam se podíváš

Celým podzimem vás budou provázet kostky různých velikostí. Kostkovaný vzor se bude objevovat na košilích, na šatech, kalhotách a dokonce i na kozačkách. Drobné kostičky i výrazné kostky, které nikdo nepřehlédne – obě možnosti lze snadno kombinovat mezi sebou, nebo s jinými podzimními trendy. Neváhejte vyrazit do práce v jednoduchých kostkovaných šatech, v kotníkových botách, kratší kožené bundě a s kostkovanou kabelkou přes ruku. Tímto stylem dobře zapůsobíte na své kolegy, ale také třeba na pracovním pohovoru.

Barvy laďte podle své momentální potřeby a nebojte se také trochu odvázat. Černobílý nebo šedivý podzim nemá tu správnou šťávu, stačí, že počasí je proměnlivé. Nechte se na chvíli ovládnout jasnými žlutými odstíny, zelenými a hnědými tóny, veselou oranžovou, ale taky třeba modrou.

Které letní modely vytáhnout i na podzim?

Určitě jste si už všimla trendu volných kalhot culottes s širokými nohavicemi, které končí někde v půli lýtka. Jsou elegantní, vhodné pro každou příležitost, vzdušné a pohodlné. Do letních veder jako stvořené. Ale nosit je můžete i během podzimu. Spolu s volným kabátkem, svetrem, kozačkami nebo rolákem.

Dalším modelem, který jste si v létě mohla oblíbit, jsou košilové šaty. Jsou ležérní, stylové a lichotivé pro všechny typy postav. Buďto můžete na podzim zvolit košilové šaty v prodloužené délce, nebo jejich letní verzi obléknout k legínám či koženým kalhotám. I jemné květinové šaty můžete sladit s něčím trochu kontrastnějším – s kovbojskými botami a koženým sakem.

A nakonec – nezapomeňte ani na oblečení se zvířecím vzorem. Ať už je to zebra, had, leopard nebo tygr, všechno můžete vytáhnout z útrob šatní skříně. I starší modely, doplněné něčím novým, budou stále působit moderně a svěže.

Boty, bez kterých se neobejdete

Opět vede trend kotníkových bot – u tenisek i společenské obuvi. Nejen, že vám zaručí pohodlí, ale navíc skvěle vypadají. Střídat můžete klidně obě možnosti. Kotníkové tenisky, když se vydáte za neformální zábavou – třeba posedět s přáteli – a uhlazenější kožené střevíce, až se vypravíte na představení do divadla.

Plisované sukně a džínovina

Denim budí pozornost každoročně, takže není divu, že se bude těšit zájmu i letos. Pořiďte si sukni, otrhané kalhoty nebo džísku a k tomu kostkovaný šátek na krk či jiný doplněk s geometrickým vzorem.

A až vás džínovina omrzí, vyměňte ji za jemnou plisovanou sukni, kterou si můžete vzít i ke kotníkovým converskám. Vyhrajte si s barvami a novými vzory, ať je váš podzim pořádně veselý.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.