Krvavá tragédie v Praze 6: Matka zavraždila svého syna (†9)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Krvavá tragédie v Praze 6: Matka zavraždila svého syna (†9)!

V Praze 6 došlo k tragické události. Na místě zasahovali policisté i pražské záchranka.
V Praze 6 došlo k tragické události. Na místě zasahovali policisté i pražské záchranka. (FOTO: Blesk:David Malik)

Obrovská tragédie se odehrála v bytě na pražském Břevnově. Policisté uvnitř našli zavražděného chlapce (†9) a jeho zakrvácenou matku (37). Ta se měla pokusit o sebevraždu!

 „Policisté, kteří přijeli na místo, začali poskytovat první pomoc devítiletému dítěti, které mělo smrtelné zranění. Tato první pomoc bohužel nebyla úspěšná,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk k případu, který se odehrál včera před šestou večer. „Matka dítěte se ještě pokusila o sebevraždu,“ řekl Daněk. Záchranka ji převezla do vojenské nemocnice. „Žena utrpěla velmi vážná poranění, která ji ohrožují na životě,“ okomentoval stav pacientky mluvčí záchranky Ondřej Franěk. Co se uvnitř bytu odehrálo, šetří mordparta v čele se svým šéfem Josefem Marešem.

„V tuto chvíli jsou na místě mimo jiné i kriminalisté z prvního oddělení, tedy z oddělení vražd, kteří si celý případ převzali do své kompetence. Také bude nařízena soudní pitva. Právní kvalifikace případu zatím nebyla stanovena,“ dodal Daněk.



Přečtěte si
-bello-
28. 8. 2019 • 01:27

Národnost ? !

dandova
27. 8. 2019 • 11:41

Velmi vážná poranění jí měli způsobit policisté hned na místě, a byl by klid.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.