Vražda na pražském Břevnově. Sousedka popsala: Chlapce (†9) našla babička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vražda na pražském Břevnově. Sousedka popsala: Chlapce (†9) našla babička!

Devítiletý Davídek byl zavražděn v bytě na pražském Břevnově, kde žil se svou matkou.
Devítiletý Davídek byl zavražděn v bytě na pražském Břevnově, kde žil se svou matkou. (Facebook)

Chlapec (†9) byl ubodán na pražském Břevnově. Sousedka Aha! popsala, že mrtvého vnuka našla v pondělí večer babička. Jeho matku (37) policie odvedla v poutech, chvíli před tím se údajně pokusila o sebevraždu. 

Po vraždě přišla do domu babička chlapce. Tušila, že se něco stalo. „Potkala jsem ji u schránek. Neměla klíče od vchodu a dovnitř ji pustil soused. Kvapem vyběhla do prvního patra a vzápětí začala křičet na celý dům: Zavolejte policii!“ popsala Aha! sousedka.
V předchozích dnech nic údajně nenasvědčovalo tomu, že se schyluje k tragédii. V neděli se prý máma a syn vrátili z chalupy, kde si užívali poslední dny prázdnin. „Zdálo se mi, že mají krásný vztah. Kluk byl chytrý a možná až příliš zvídavý,“ myslí si sousedka, podle které byl s ženou a klukem v bytě už jen pes Rony. I podle profilu matky na Facebooku se zdálo, že syna miluje. „Můj milovaný syn,“ napsala před měsícem k fotce, kde k chlapci tiskla hlavu.

Psychiatr Jan Cimický: Sebevražda mohla být pokusem u útěk

Policie zatím neřekla, kdo má smrt chlapce na svědomí. Čeká, až bude moci vyslechnout matku, kterou ve špitále hlídá. Má na ni řadu otázek! Pokus o sebevraždu by podle psychiatra naznačoval, že nůž vzala do ruky ona. „Jestliže se pokusila o sebevraždu, je možné, že předtím skutečně došlo k afektu, který nedokázala vzít nazpět, tak to řešila útěkem z té situace,“ domnívá se psychiatr Jan Cimický.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.