Smrt holčičky (†3) v Přerově: Sociálka prý nic nevěděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smrt holčičky (†3) v Přerově: Sociálka prý nic nevěděla!

V bytě tohoto činžáku nedobrovolně zemřelo malé děvčátko. Na balkóně ve čtvrtém patře je její tříkolka.
V bytě tohoto činžáku nedobrovolně zemřelo malé děvčátko. Na balkóně ve čtvrtém patře je její tříkolka. (Foto – sč, ara)

Do bytu v Přerově na Olomoucku, kde bylo ve středu nalezeno tělíčko zavražděné holčičky (†3), jezdili prý často policisté. Museli umravňovat hlučící narkomany, kteří se tam scházeli. Sociálka však o tom, co se v bytě děje, neměla prý ani tušení.

„Sociální pracovníci nedostali nikdy od policistů, kteří v bytě zasahovali a věděli, že je tam i malé dítě, nikdy žádný podnět k tomu, že by měli jednat. Varování nevzešlo ani od sousedů či blízkých rodiny,“ řekla včera Aha! Lenka Chalupová z přerovského magistrátu. Strážci zákona ale nesouhlasí. „Není pravda, že policie zasahovala v bytě často a opakovaně. Pokud byly nějaké zásahy, vždy se jednalo o přestupkové jednání dospělých, které bylo hlášeno na magistrát. Nikdy nebyly zjištěny skutečnosti, které by se nějak týkaly v bytě přítomného dítěte,“ sdělila policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Volala satana

Co se osudný den stalo, není zatím jasné. „Viděla jsem mladou paní, byla špinavá, pravděpodobně od krve. Křičela něco o satanovi,“ řekla TV Prima sousedka Markéta. Krátce předtím, než bylo tělíčko dítěte nalezeno, jeho matka A. G. (23) prý pobíhala po ulici a pak zaběhla do sklepa. „Matka zavražděného dítěte stále není schopna výslechu,“ doplnila policejní mluvčí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.